Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

viidestoista yö sanat

Sun kanssas katson maailmaa Ja samaa. Etusivu Lähetä linkki tai anna.

Juice Leskinen Viidestoista Yo Lyrics Genius Lyrics
Juice Leskinen Viidestoista Yo Lyrics Genius Lyrics

Juicen kappele Viidestoista yö sanoilla.

. Learn to play guitar by chord tabs using chord diagrams transpose the key watch video lessons and much more. Kerto Sun kanssas katson maailmaa Ja. D G A Bm Em Chords for Juice Leskinen - Viidestoista yö sanat with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Verse 2 D G A D Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen G D A Asus4 A Ja kaikki paitsi elämä on turhaa D G A D Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen G A D Kun.

Viidestoista Yö Chords by Mikko Alatalo. TUNE TUNE - Musical. Klikkaa tästä pelataksesi tätä visaa. Sanat ja soinnut yli 10 500 kappaleeseen.

Kappale on tunnelmaltaan iloinen vaikka sen teksti onkin pohjimmiltaan hyvi. Viidestoista yö taas saapuu painajisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa Sun kanssas katson. Listen to Viidestoista Yö by Anna Puu Anssi Kela Janna Mikko Pohjola Pyhimys Vilma Alina 1190 Shazams. Mix - Juice Leskinen - Viidestoista Yö Irwin Goodman Juice Leskinen Arttu Wiskari and more Hot Damn.

Viidestoista päivä MaustetytötAurinko ei todellakaan tänne enää loista Eikä aallot tosiaankaan rantaan. Sun kanssas katson maailmaa Ja samaa. Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. Viidestoista yö Lyrics Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy hintaa Viidestoista yö.

Juice Leskinen - Viidestoista yö - Sanat ja soinnut - sanatjasoinnutfi Suomen kattavin linkkikirjasto. 430 Juice Leskinen - Kaksoiselämää sanoilla pasurifin 494K views 10 years ago 458 Leevi and the Leavings - Pohjoiskarjala. O Brother Where Art Thou. Its The Soggy Bottom Boys.

Sanat - Viidestoista yö - Juice Leskinen Tiedä tai arvaa sanat JUicen hittiin Viidestoista yö. Viidestoista yö on Juice Leskisen säveltämä ja sanoittama kappale vuodelta 1980. Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. English 1 5 more English translation A A Fifteenth night Versions.

Skukka Profiili Visat Tilaa. Tilastot visalle Sanat - Viidestoista yö - Juice Leskinen. Download Viidestoista Yö Lyrics Free MP3 Get Viidestoista Yö Lyrics MP3 Download 565 MB on Navidbiglarimusic Quick and Easy - NAVID BIGLARI MUSIC Juice Leskinen - Viidestoista. Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy hintaa.

Silmissäni orpo katse lapsen eksyneen Rakkautesi jäljet vihloo rintaa Käy pimeys päälle lailla pommikonelaivueen Ja minä kun en koskaan kysy hintaa. Lähetä linkki tai anna palautetta Info. Kainaloosi käperryn jos sallit yöksi jään aamu on tiedä missä herään. Sun kanssas katson maailmaa samaa unta nään Kuin hullu huudan rakkauteni perään.

1 2 Theres an abandoned look in my eyes of the lost child The remains of your. Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä on turhaa Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa. Viidestoista yö taas saapuu painajaisineen Ja kaikki paitsi elämä 10000. Tuuli läpi pääni etelästä pohjoiseen.

Mikko Alatalo - Viidestoista yö - Sanat ja soinnut - sanatjasoinnutfi Suomen kattavin linkkikirjasto. Sanat ja soinnut yli 10 500 kappaleeseen.

Blogi Niin Kauan Kuin Maa Pysyy Suomen Pipliaseura
Blogi Niin Kauan Kuin Maa Pysyy Suomen Pipliaseura
Ballerina Single By Vilma Alina On Apple Music
Ballerina Single By Vilma Alina On Apple Music
Kulttuuri Kuuluu Kaikille Sininauhasaatio
Kulttuuri Kuuluu Kaikille Sininauhasaatio
Juice Leskinen Wikipedia
Juice Leskinen Wikipedia
Juttuarkisto Sonja Lumme
Juttuarkisto Sonja Lumme

Posting Komentar untuk "viidestoista yö sanat"